تحویل اکسپرس

تحویل فوری و سالم محصول

پرداخت مطمئن

پرداخت از طریق درگاه معتبر

ضمانت کیفیت

تضمین بالاترین کیفیت محصولات

پشتیبانی

پشتیبانی تلفنی
دانلود مقاله تشخیص هویت بر اساس اثر انگشت بطور کامل در قالب ورد و پاورپوینت


دانلود مقاله تشخیص هویت بر اساس اثر انگشت بطور کامل در قالب ورد و پاورپوینتپروژه و مقاله ای از رشته فناوری اطلاعات درباره تشخیص هویت بر اساس اثر انگشت را برای شما دوستان محترم آماده دانلود کرده ایم. کلمه بیو متریک از کلمه یونانی  biosبه معنای زندگی و کلمه metrikos به معنای اندازه گیری تشکیل شده است. همه ما می دانیم که ما برای  شناسایی همدیگر از یک سری ویژگی هایی استفاده می کنیم که برای هر شخص به طور انحصاری است و از شخصی به شخص دیگر فرق می کند که از آن جمله می توان به صورت و گفتار و طرز راه رفتن می توان اشاره کرد. امروزه در زمینه های فراوانی ما به وسایلی نیاز داریم که هویت اشخاص را شناسایی کند و بر اساس ویژگیهای بدن اشخاص آن هارا بازشناسی کند و این زمینه هر روز بیشتر و بیشتر رشد پیدا

ادامه مطلب  
دانلود تحقیق مقایسه کارایی چند حلال آلی در استخراج پلی فنولهااز عصاره هسته انگور


        انگور یکی از مهمترین میوه هایی است که از زمانهای بسیار قدیم مورد استفاده بشر قرارگرفته است بطور کلی دو نظریه متفاوت در مورد دیرینگی انگور وجود دارد.عده ای ازآگاهان  معتقدند که انگور حتی پیش از پیدایش غلات،مورد استفاده بشر قرار گرفته است،انگور بطور وحشی و به مقدار فراوان در جنگلها وجود داشته و انسانهای نخستین از برگ و میوه آن بهره می جستند . عده ای دیگردیرینگی انگور را در حدود 6تا7 هزار سال تخمین می زنند.برطبق روایات موجود،حضرت نوح(ع) نخستین کسی بود که به پرورش انگور پرداخت.انگور سرشار از ویتامین و املاح معدنی و ترکیبات شفابخش دیگر است و به همین جهت است که مصرف انگور را برای درمان انواع بیماری ها مانند کم خونی، مسمومیت، سوء تغذیه و یبوست تجویز

ادامه مطلب  
تحقیق جامع و کامل درباره سورت و بسته بندی کشمش


فرمت فایل : word  (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات 88 صفحه    معرفی محصول   به خشک شده برخی ارقام انگور از جمله سلطانی بی دانه (به رنگ روشن) و کورنت ( به رنگ تیره) که در معرض نور خورشید یا با استفاده از خشک کنهای صنعتی تهیه می شود، کشمش گفته میشود. کشمش یک محصول مقاوم بوده که بعد از شراب دومین محصول حاصل از انگور می باشد. تاریخ  تولید کشمش های آفتابی به بیش از 3000قبل برمیگردد. تصور می رود که کشف کشمش بطور اتفاقی از خشک شدن انگور بر روی شاخه صورت گرفته باشد.از ویژگیهای خاص کشمش، اقتصادی بودن تولید آن است زیرا از انرژی خورشید استفاده شده، مواد بسته بندی آن ساده است، محصول خشک شده حجم کمتری داشته و در شرایط انبار معمولی  دارای عمر ماندگاری طولانی می باشد. ضمناً تجهیزات لازم بر

ادامه مطلب  
دانلود تحقیق سورت و بسته بندی کشمش


- معرفی محصول:   به خشک شده برخی ارقام انگور از جمله سلطانی بی دانه (به رنگ روشن) و کورنت ( به رنگ تیره) که در معرض نور خورشید یا با استفاده از خشک کنهای صنعتی تهیه می شود، کشمش گفته میشود. کشمش یک محصول مقاوم بوده که بعد از شراب دومین محصول حاصل از انگور می باشد. تاریخ  تولید کشمش های آفتابی به بیش از 3000قبل برمیگردد. تصور می رود که کشف کشمش بطور اتفاقی از خشک شدن انگور بر روی شاخه صورت گرفته باشد.از ویژگیهای خاص کشمش، اقتصادی بودن تولید آن است زیرا از انرژی خورشید استفاده شده، مواد بسته بندی آن ساده است، محصول خشک شده حجم کمتری داشته و در شرایط انبار معمولی  دارای عمر ماندگاری طولانی می باشد. ضمناً تجهیزات لازم برای تهیه کشمش بسیار ساده است. بهتر است قبل از وارد شدن به مبحث روشهای تولید و سورت کشمش، توضیحاتی راج

ادامه مطلب  
مقاله ای کامل در مورد انگور


این مقاله 18 صفحه ای در قالب  word  همراه با پس زمینه صفحات و حاشیه صفحات بوده و قابل ویرایش میباشد و به شرح کامل تمام موضوعات مرتبط با انگور از قبیل خواص،مضرات،ارزش غذایی و دیگر مطالب پرداخته است.  قسمت هایی از مقاله :مقدمه :انگور میوه‌ای شیرین و لذیذ و از نوع میوه‌های خوشه‌ای است. انگور میوه ای بهشتی است. در احادیث آمده است که امام محمد باقر (علیه السّلام) فرموده اند: "چهار میوه از میوه‌های بهشتی هستند، انگور، رطب(خرمای تازه)، انار و سیب."(بحارالانوار/ج14/باب اطعمه و اشربه) این میوه بهشتی سرشار از ویتامین های A، B و C می باشد. هم چنین دارای مقداری منیزیم، کلسیم، آهن، فسفر و پتاسیم است. یک لیوان(160 گرم) انگور سبز یا قرمز بدون هسته حاوی: 110 کالری انرژی، یک گرم پروتئین، 29 گرم کربوهیدرات و یک گرم فیب

ادامه مطلب  
دانلودگزارش کارآموزی در زمینه های حشره شناسی و آفت گیاهی


دانلودگزارش کارآموزی در زمینه های حشره شناسی و آفت گیاهی دانلودگزارش کارآموزی مطالعاتی در زمینه های حشره شناسی آفت گیاهی و حشره کش ها     معرفی مؤسسه تحقیقات آفات و بیماری های گیاهیمقدمهتاریخچه مؤسسه تحقیقات آفات و بیماری های گیاهیشرح وظایف اساسی مؤسسهتشکیلات مؤسسهبخش تحقیقات آفتکش هابخش تحقیقات حشرات زیان آور به گیاهانبخش تحقیقات علف های هرز و انگل های گلداربخش تحقیقات سن گندمبخش تحقیقات بیماری های گیاهیبخش تحقیقات رده بندی حشراتبخش تحقیقات جانورشناسی کشاورزیبخش تحقیقات نماتولوژی گیاهیبخش تحقیقات مبارزه بیولوژیکبخش تحقیقات ویروس شناسی و بیماری های ویروسی گیاهانبخش تحقیقات شناسایی رستنی هابخش تحقیقات بیولوژی مولکولی و بیوتکنولوژینیروی انسانیطرح های تحقیقاتیانتشاراتمنابع فصل معرف

ادامه مطلب  
دانلود گزارش کارآموزی درباره كشمش


این محصول در قالب ورد (WORD) و قابل ویرایش در 40 صفحه تهیه شده است. در بخش زیر برای اطلاع بیشتر از محتویات این فایل و اطمینان از خرید، مطالب چند صفحه آورده شده است. با مطالعه این بخش با اطمینان بیشتر خرید کنید.لینک دانلود پایین صفحه  1ـ1  تاریخچه انگور    انگور یكی از میوه های مهم وقدیمی دنیا می باشد كه مورد استفاده بشر قرار گرفته است . كشت تاكستان های بزرگ مورد توجه پادشاهان ایران بوده است . چنانكه می گویند انوشیروان ساسانی علاقه وافری به انگور داشته و به كشاورزانی كه دارای باغ های انگور پربار و بزرگ بودند خلعت و انعام می داده و به وسعت زمین های آنها می افزوده است . به طور كلی دو نظریه متفاوت در مورد دیرینگی انگور وجود دارد، عده ای از آگاهان معتقدند كه انگور حتی پیش از پیدایش غلات مورد استفاده بشر قرار گ

ادامه مطلب  
دانلود تحقیق بررسی اثر محلولپاشی عناصر نیتروژن، بُر و روی بر تشکیل میوه و خصوصیات کمی و کیفی انگور کشمشی بی دانه در قوچان


چکیده :به منظور بررسی اثر محلولپاشی عناصر نیتروژن، بُر و روی بر درصد تشکیل میوه و برخی خصوصیات کمی و کیفی انگور کشمشی بی دانه، آزمایشی در قالب طرح فاکتوریل با پایه بلوک های کامل تصادفی و در سه تکرار در سال 1394 در تاکستان های اطراف قوچان انجام شد. تیمارهای آزمایشی شامل سه غلظت (0، 5 و 10 گرم در هزار) و سه غلظت از کودهای اسید بوریک و سولفات روی (0، 5/1 و 3 گرم در هزار) بودند که در زمان یک هفته قبل از باز شدن کامل گل ها محلولپاشی شدند. نتایج نشان داد که اثر تیمارهای محلولپاشی بر درصد تشکیل میوه در سطح احتمال 1 درصد معنی دار بود. بیشترین درصد تشکیل میوه در تیمارهای حاوی عنصر روی و کمترین درصد در شاهد وجود داشت. همچنین نتایج حاکی از آن بود که تیمارهای م

ادامه مطلب  
دانلود تحقیق بررسی اثر محلول پاشی عناصر نیتروژن بر روی بر تشکیل میوه و خصوصیات کمی و کیفی انگور کشمشی بی دانه


به منظور بررسی اثر محلولپاشی عناصر نیتروژن، بُر و روی بر درصد تشکیل میوه و برخی خصوصیات کمی و کیفی انگور کشمشی بی دانه، آزمایشی در قالب طرح فاکتوریل با پایه بلوک های کامل تصادفی و در سه تکرار در سال 1394 در تاکستان های اطراف قوچان انجام شد. تیمارهای آزمایشی شامل سه غلظت (0، 5 و 10 گرم در هزار) و سه غلظت از کودهای اسید بوریک و سولفات روی (0، 5/1 و 3 گرم در هزار) بودند که در زمان یک هفته قبل از باز شدن کامل گل ها محلولپاشی شدند. نتایج نشان داد که اثر تیمارهای محلولپاشی بر درصد تشکیل میوه در سطح احتمال 1 درصد معنی دار بود. بیشترین درصد تشکیل میوه در تیمارهای حاوی عنصر روی و کمترین درصد در شاهد وجود داشت. همچنین نتایج حاکی از آن بود که تیمارهای محلولپاشی بر درصد

ادامه مطلب  
دانلود تحقیق مقایسه کارایی چند حلال آلی در استخراج پلی فنولها از عصاره هسته انگور


        انگور یکی از مهمترین میوه هایی است که از زمانهای بسیار قدیم مورد استفاده بشر قرارگرفته است بطور کلی دو نظریه متفاوت در مورد دیرینگی انگور وجود دارد.عده ای ازآگاهان  معتقدند که انگور حتی پیش از پیدایش غلات،مورد استفاده بشر قرار گرفته است،انگور بطور وحشی و به مقدار فراوان در جنگلها وجود داشته و انسانهای نخستین از برگ و میوه آن بهره می جستند . عده ای دیگردیرینگی انگور را در حدود 6تا7 هزار سال تخمین می زنند.برطبق روایات موجود،حضرت نوح(ع) نخستین کسی بود که به پرورش انگور پرداخت.انگور سرشار از ویتامین و املاح معدنی و ترکیبات شفابخش دیگر است و به همین جهت است که مصرف انگور را برای درمان انواع بیماری ها مانند کم خونی، مسمومیت، سوء تغذیه و یبوست تجوی

ادامه مطلب  
صفحات ادامه نتايج:  1 
logo-samandehi