چغندر قند از گونه بتاولگاریس بوده و گیاهی دوساله میباشد، این گیاه سال اول غده تشكیل داده، سال دوم تولید بند، گل و بذر مینماید. از نظر ظاهری، چغندر قند رسیده آماده مصرف در كارخانه مخروطی شكل میباشد كه ریشه آن باریك است. ریشه تا 5/1 متر نیز ممكن است طولش باشد كه به آن دم چغندر قند میگویند.قسمت فوقانی آن را تنه میگویند. از قسمت انتهایی دم كه قطری حدود یك سانتیمتر دارد را قطع نموده و جزء ضایعات محسوب میشود. سطح خارجی شیارهایی با ریشههای ضعیف دارد كه مقدارش بستگی به رقم انتخابی چغندر دارد. قسمت بالای تنه كه ریشه جانبی ندارد را گردن گویند و قسمتی كه روی آن تاج برگ قرار دارد را سر چغندر قند میگویند.چغندر قند در سال اول كاشت پس از 240-170 روز برداشت شده و پس از جداسازی برگ و سر به كارخانه حمل شده و نسبت قط
فرمت فایل:word (قابل ویرایش) تعداد19 صحفه در ابتدای ورود چغندر به کارخانه – کامیون با چغندر روی باسکول وزن می شود، وزن کامیون و باراندازه گیری می شود . چغندر با کامیون به سمت عیار سنجی هدایت می شود. از کامیون باید نمونه برداری شود، هر چه چغندر ریزتر درصد قند بالاتراست . و هرچه درشت باشد درصد قند پایین است.معیارسنجی توسط یک دستگاه به نام RipRo است. این دستگاه یک جک هیدرولیکی است که انتهای آن تیغه است تیغه ها فشار می آمده و چغندر را برش می زند. به قسمت کف کامیون که رسید نمونه برداری شده بهتر است از سه قسمت نمونه برداری شود.نوار نقاله در قسمت بالا شروع به ریختن چغندر میکند. چغندر روی این نقاله عمودی که دارای غلتک است و چغندر ها یک فاصله 10-8 متری را طی میکند و خاک و شن چغندر گرفته می شود.در زیر نوار نقاله، ن
مقدمه و تاریخچه :چغندر قند از گونه بتاولگاریس بوده و گیاهی دوساله میباشد، این گیاه سال اول غده تشكیل داده، سال دوم تولید بند، گل و بذر مینماید. از نظر ظاهری، چغندر قند رسیده آماده مصرف در كارخانه مخروطی شكل میباشد كه ریشه آن باریك است. ریشه تا 5/1 متر نیز ممكن است طولش باشد كه به آن دم چغندر قند میگویند.قسمت فوقانی آن را تنه میگویند. از قسمت انتهایی دم كه قطری حدود یك سانتیمتر دارد را قطع نموده و جزء ضایعات محسوب میشود. سطح خارجی شیارهایی با ریشههای ضعیف دارد كه مقدارش بستگی به رقم انتخابی چغندر دارد. قسمت بالای تنه كه ریشه جانبی ندارد را گردن گویند و قسمتی كه روی آن تاج برگ قرار دارد را سر چغندر قند میگویند. چغندر قند در سال اول كاشت پس از 240-170 روز برداشت شده و پس از جداسازی برگ و سر به كا
پایان نامه تولید قنداز چغندر قند و مراحل تولید 265 ص
265 صمقدمات تاسیس كارخانه قند آبكوه در سال 1313 شروع و سفارش ساخت ماشین آلات و نصب و راه اندازی و به ظرفیت 350ton/day به شركت اشكوراچكسلواكی داده شده و ساختمانها اعم از صنعتی و اداری و كوی كاركنان بوسیله شركت تستاپ ساخته شده است.ساخت زمین كارخانه در بدو تاسیس 27 هكتار بود كه توسعه های بعد به 60 هكتار افزایش یافت و اولین بهره برداری كارخانه در سال 1315 با مصرف 12375 تن چغندر شروع و در دومین بهره برداری در سال 1316 با مصرف 22659 تن چغندر بوده است. چون موقعیت كارخانه برای چغندركاری مناسب تشخیص داده شد امكان تولید چغندر پیش از ظرفیت 350 تن برای هر روز بهره برداری وجود داشته است.طرح افزایش ظرفیت از 350 به 650 تن تهیه و توسط شركت اشكورا در سال 1317 انجام شد. كارخانه در این ظرفیت دارای دیفوزیون نوع باطری و ساتراسیون بصورت
دانلودکارآفرینی مراحل تولید قند کارخانه چناران 23ص
نام فایل : کارآفرینی مراحل تولید قند کارخانه چناران 23صفرمت : .docتعداد صفحه/اسلاید : 22حجم : 1 مگابایتمقدمه: در این پرژه به مراحل تبدیل چغندر به قند در کارخانه قند پرداخته شده و هدف از این پروژه آشنای با مراحل تولید قند و دستگاه های مورد نیاز و همچنین نیروی انسانی مورد نیاز برای کار می باشد.پیشگفتار: امروزه در شاخه صنایع غذای قتد به عنوان یکی از محصولات استراتژیک در دنیا شناخته شده است انرژی زیاد در مقدار کمی از این ماده از یک طرف و کاربرد آن در اکثر صنایع نوشابه سازی ، شکلات ، شیرینی و سایر محصولات غذای از طرف دیگر این ماده را به عنوان یک ماده شاخص در صنایع غذای در آورده است لزا امروزه بحث های مختلفی در مورد این ماده عنوان می شود ورود قندهای مصنوعی از جمله ساکارین و سایر ترکیبات که گاهی تا هزار برابر قند معمولی شرینی
موضوع ارائه:کارخانه قندتعداد صفحه:310فرمت فایل:wordمقدمه سابقه تاریخی: ریشه لغوی شكر به كلمه ساكارا مربوط می شود كه در زبان سانسكریت به گیاه نیشكر و شیره شیرین آن اطلاق می شده است. شكر غالبا از دو گیاه نیشكر (cane) و چغندر قند (sugar beet) بدست می آید ولی سابقه كشت نیشكر بسیار طولانی بوده و به چند هزار سال قبل از میلاد در جزایر جنوب شرق آسیا و بنگال هند برمی گردد در حالی كه سابقه كشت چغندر طولانی نیست. در ایران، در قرن اول هجری تولید شكر از نیشكر در خوزستان معمول بوده و كارگاه های متعدد شكر سازی در آن منطقه وجود داشته است. نیشكر در اواخر قرن اول هجری از ایران به مصر و از آنجا به طرابلس و در نیمه اول قرن دوم به اسپانیا و سایر مناطقی كه در آن زمان زیر سلطه مسلمین بود، منتقل می شود. مهاجرت صنعت گران ایرانی به خصوص تولیدكنندگان خو
مقاله کشاورزی و گیاهشناسی با عنوان چغندر قند در فرمت ورد در 45 صفحه و حاوی مطالب زیر می باشد:مقدمهN ازتكود سركفسفر (5P2o)پتاس (K2o)پتاسیم را معمولاً در دوفرم به خاك اضافه می كنند امروزه پتاسیم را در طی ماههای پائیز یا زمستان و قبل از كشت به گیاه اضافه می كنند این مصرف زود هنگام پتاسیم چند مزیت داردآهك (cao)سدیم (Na)كلسیم و منیزیمعناصر كم مصرف (Microelement)(Br) برNM منگنزCu مسگوگرد Sبطور كلی مقدار مصرف كودهای شیمیایی در زراعت چغندر قند بستگی به عوامل زیر دارد؟مقدار عناصر مختلف مورد نیاز چغندر قند و راندمان آنانتخاب بذر برای كاشتمزایای بذور پوشش داده شده عبارتست ازمقدار بذر برای كاشتزمان كاشتروشهای مختلف كشت چغندر قندنشاء كاریمعایب نشاء كاریدوره رشد و نمو چغندر قندتجمع قند در ریشهتجمع
مقاله کشاورزی و گیاهشناسی با عنوان چغندر قند در فرمت ورد در 41 صفحه و حاوی مطالب زیر می باشد:مقدمهN ازتكود سركفسفر (5P2o)پتاس (K2o)پتاسیم را معمولاً در دوفرم به خاك اضافه می كنند امروزه پتاسیم را در طی ماههای پائیز یا زمستان و قبل از كشت به گیاه اضافه می كنند این مصرف زود هنگام پتاسیم چند مزیت داردآهك (cao)سدیم (Na)كلسیم و منیزیمعناصر كم مصرف (Microelement)(Br) برNM منگنزCu مسگوگرد Sبطور كلی مقدار مصرف كودهای شیمیایی در زراعت چغندر قند بستگی به عوامل زیر دارد؟مقدار عناصر مختلف مورد نیاز چغندر قند و راندمان آنانتخاب بذر برای كاشتمزایای بذور پوشش داده شده عبارتست ازمقدار بذر برای كاشتزمان كاشتروشهای مختلف كشت چغندر قندنشاء كاریمعایب نشاء كاریدوره رشد و نمو چغندر قندتجمع قند در ریشهتجمع یا ذخیره قند در ریشه چغندر ق
سابقه تاریخی: ریشه لغوی شكر به كلمه ساكارا مربوط می شود كه در زبان سانسكریت به گیاه نیشكر و شیره شیرین آن اطلاق می شده است. شكر غالبا از دو گیاه نیشكر (cane) و چغندر قند (sugar beet) بدست می آید ولی سابقه كشت نیشكر بسیار طولانی بوده و به چند هزار سال قبل از میلاد در جزایر جنوب شرق آسیا و بنگال هند برمی گردد در حالی كه سابقه كشت چغندر طولانی نیست. در ایران، در قرن اول هجری تولید شكر از نیشكر در خوزستان معمول بوده و كارگاه های متعدد شكر سازی در آن منطقه وجود داشته است. نیشكر در اواخر قرن اول هجری از ایران به مصر و از آنجا به طرابلس و در نیمه اول قرن دوم به اسپانیا و سایر مناطقی كه در آن زمان زیر سلطه مسلمین بود، منتقل می شود. مهاجرت صنعت گران ایرانی به خصوص تولیدكنندگان خوزستانی شكر به مناطق مذكور موجب توسعه تولید شكر از نیشكر در آن نواحی
ریشه لغوی شكر به كلمه ساكارا مربوط می شود كه در زبان سانسكریت به گیاه نیشكر و شیره شیرین آن اطلاق می شده است. شكر غالبا از دو گیاه نیشكر (cane) و چغندر قند (sugar beet) بدست می آید ولی سابقه كشت نیشكر بسیار طولانی بوده و به چند هزار سال قبل از میلاد در جزایر جنوب شرق آسیا و بنگال هند برمی گردد در حالی كه سابقه كشت چغندر طولانی نیست. در ایران، در قرن اول هجری تولید شكر از نیشكر در خوزستان معمول بوده و كارگاه های متعدد شكر سازی در آن منطقه وجود داشته است. نیشكر در اواخر قرن اول هجری از ایران به مصر و از آنجا به طرابلس و در نیمه اول قرن دوم به اسپانیا و سایر مناطقی كه در آن زمان زیر سلطه مسلمین بود، منتقل می شود. مهاجرت صنعت گران ایرانی به خصوص تولیدكنندگان خوزستانی شكر به مناطق مذكور موجب توسعه تولید شكر از نیشكر در آن نواحی گردید، به طوری كه پس از